Utorak 31.10.2017.
15:27
Vestionline, Telegraf.rs

VIDEO: Ruski milijarder se pretvarao da je beskućnik, a onda neke obradovao

youtube.com/Teleradiokompaniя Guberniя 33
Svetlana Stepanov i njena deca dobila stan od milijardera

Aleksandar je u džepu imao samo 1.000 rubalja (oko 15 evra), pa je za njega učestvovanje u ovoj emisiji bio pravi test, piše "Informing.ru".

Jednu noć ruski oligarh proveo je u skloništu za beskućnike "Everybody's Road" čiji su osnivači Denis i Elena Tsoi. Nakon boravka ovde, Aleksandar je rešio da ovom paru pokloni luksuznu vilu vrednu 111.000 evra. Par je i od luksuzne kuće koju su dobili na poklon napravio sklonište za beskućnike gde već sada živi 27 osoba.

Milioner je svoj drugi poklon dao piscu Arseniju Jankovoskom kojeg je upoznao u skloništu. Aleksandar mu je poklonio stan i ugovor sa izdavačem koji će objaviti njegovu knjigu. Arsenij sada piše knjigu "Druga šansa" koja će opisati njegov život, uključujući i susret sa Aleksandrom.

Još jedan stan oligarh je poklonio Svetlani Stepanovoj i njenoj deci. Svetlana je pre nego što je upoznala Aleksandra lutala po iznajmljenim stanovima sa četvoro dece i jedine stvari koje su imali su bili krevet i kofer sa uspomenama.

Pored četvorosobnog stana, Aleksandar je Svetlani poklonio i milion rubalja (oko 15.000 evra). Nakon ovog velikodušnog poklona, Svetlana planira da usvoji još dece.

Još 15.000 evra ruski milioner poklonio je Andreju i Nataliji, mladoj porodici čije dete boluje od hidrocefalusa. Lekari ovim mladim roditeljima i dalje govore da ostave dete, ali oni ne odustaju. Novac koji su dobili daće na lečenje deteta.

Oligarh je tokom pet dana učestvovanja u ovoj emisiji za hranu morao da radi u skloništu za pse "Valenta". Aleksandar je i tu ostavio poklon od 15.000 evra.

Roslijakov je ljudima koje je susreo tokom pet dana učešća u emisiji ostavio velikodušne poklone, a mnogi njegovi prijatelji su mu zbog toga okrenuli leđa. Verovatno su se osećali uvređenim što nisu oni dobili nešto.

2024 © - Vesti online