Utorak 31.10.2017.
13:14
Vestionline, Blic.rs

Gordan Kičić iskreno o zdravstvenom problemu

A. Čukić
Gordan Kičić je morao da promeni životne navike

Gordan Kičić (40) ne voli da priča o svom privatnom životu, ali je sada odlučio da napravi presedan, pa je naveo nešto što je malo ko znao o njemu.

- Pre četiri godine sam zbog problema sa povišenim holesterolom prešao na hrono način ishrane - rekao je Goran i dodao koliko mu je to bilo značajno.

- Morao sam da promenim navike. Drugari i kolege su se jedan period šalili na moj račun, što sam jeo u tačno određeno vreme i što između obroka nisam ništa stavljao u usta, što je i osnovni princip hrono ishrane. Pridržavao sam ga se nekoliko meseci, a najteže mi je padalo što je to podrazumevalo da treba da izbegavam slatko - iskren je bio Kičić za "Gloriju".

- U međuvremenu sam uradio i test intolerancije na hranu, koji je pokazao da mi mnoge namirnice ne prijaju, pa sam ih izbacio iz jelovnika. Vrednosti holesterola su mi spale nakon izvesnog vremena, a metabolizam je odlično reagovao na promene. Sada se osećam znatno bolje. Posle dva meseca restriktivne ishrane bio sam izuzetno zadovoljan rezultatima - dodao je glumac.

2024 © - Vesti online