Ponedeljak 30.10.2017.
17:35
Vestionline, FSS

Krstajić objavio spisak: Nema velikih promena, tu je Sergej, Mile na čekanju

M. Todorović - Vesti
Krstajić će voditi "orlove" na azijskoj turneji 

Vršilac dužnosti selektora “A” reprezentacije, Mladen Krstajić, saopštio je imena 24 igrača za predstojeće prijateljske mečeve protiv Kine, 10.novembra u Gvangžuu, i Južne Koreje, četiri dana kasnije u Busanu.

Na spisku su:  

Golmani: Vladimir Stojković, Predrag Rajković, Aleksandar Jovanović.  

Odbrana: Antonio Rukavina, Nikola Maksimović, Branislav Ivanović, Matija Nastasić, Jagoš Vuković, Duško Tošić, Miloš Veljković, Aleksandar Kolarov, Ivan Obradović.  

Sredina terena: Luka Milivojević, Nemanja Gudelj, Nemanja Matić, Sergej Milinković-Savić, Adem Ljajić, Mijat Gaćinović, Marko Grujić, Ljubomir Fejsa.  

Napad: Dušan Tadić, Filip Kostić, Aleksandar Prijović, Aleksandar Mitrović.

Što se tiče talentovanog golmana Benfike Mila Svilara, kao što je najavljeno pre nekoliko dana Fudbalski savez Srbije je u intezivnoj komunikaciji sa njim i sa njegovim ocem. U toku je rešavanje administrativnog dela posla, tako da će u narednim danima biti objavljenoi više informacija. Ono što je sigurno to je da postoji obostrana želja da Mile Svilar obuče dres državnog tima Srbije.

Okupljanje najboljeg državnog tima biće u ponedeljak, 6. novembra, u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, a dan kasnije planiran je odlazak u Kinu.

2024 © - Vesti online