Ponedeljak 30.10.2017.
15:04
Vestionline

Hrvati pišu: Prosinečki selektor Srbije?

EPA/Audun Braastad
Kokezin izbor: Robert Prosinečki

Hrvatski sajt "Dnevno hr" piše da imaju poverljive informacije po kojima Slaviša Kokeza, predsednik FSS, želi bivšeg trenera Crvene zvezde na klupi Srbije. U tekstu između ostalog piše: 

"Saznajemo da je prvi izbor predsednika srpskog Saveza Slaviše Kokeze upravo Robert Prosinečki. Tek potom se u mrvicama spominje Dragan Stojković Piksi, s kojim u srpskom savezu imaju problem jer je vezan bogatim ugovorom u Kini, Guangžu ga plaća nekih desetak puta više nego što bi mogao srpski savez... Uz to, Prosinečki je kao bivši trener Crvene zvezda dobro upućen u prilike i igrački kadar kojim Srbija raspolaže", piše ovaj medij i dodaje informaciju za koju samo njegovi novinari znaju odakle im.

"Što je najbitnije, u večnom sukobu Crvene zvezde i Partizana Prosinečki ima podršku i Partizana. Jasno je i zašto, Partizanu je stalo da za kormilo reprezentacije ne dođe Piksi. Crvena zvezda je inače u konstantnom sukobu sa srpskim fudbalskim savezom, već je antologijska nepodnošljivost predsednika Saveza Slaviše Kokeze i direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića. Isto tako, saznajemo da Prosinečki ima ozbiljnu ponudu, i unosnu, od turskog Bursaspora, pregovori još traju. Ali, sveža ponuda Srbije i činjenica da je prvi izbor sa aklamativnom podrškom, te odlazak na Svetsko prvenstvo, izazov je koji se ne propušta…", zaključuje novinar hrvatskog portala. 

 

2024 © - Vesti online