Ponedeljak 30.10.2017.
14:58
Vestionline

Nove digitalne usluge za mala i srednja preduzeća, kao i za buduće preduzetnike

euprojekti.pks.rs
Upravljanje projektima

Onlajn platforma o projektima obezbeđuje na jednom mestu informacije o upravljanju projektima, počev od idejnog rešenja, preko pronalaženja fondova i apliciranja, do vođenja projekta i podnošenja završnog izveštaja.

Sadržaj obuhvata: Vodič za upravljanje projektima, dostupnih fondova, baze konsultanata sertifikovanih po metodologiji PKS, upitnika za vrednovanje kompanija i tutorijale i vebinare eksperata u ovoj oblasti. Nova usluga PKS treba da pomogne kompanijama da unaprede sopstvene kapacitete i efikasnije koriste fondove EU i druge oblike razvojne pomoći namenjene finansiranju i realizaciji projekata usmerenih na jačanje konkurentnosti i izvoznog potencijala privrede Srbije. 

Platforma Omladinsko preduzetništvo, jedan je od rezultata projekta Karavan omladinskog preduzetništva, koji je dobio priznanje Evropske komisije za doprinos razvoju preduzetništva u Srbiji u 2017. godini i kojim će se Srbija predstaviti u Estoniji od 22. do 24. novembra na godišnjem skupu podrške preduzetništvu "European enterprise promotion awards“.

Cilj je edukacija mladih koji žele da započnu sopstveni biznis. Sadržaj platforme obuhvata informacije o ključnim oblastima za upravljanje sopstvenog preduzeća, kao što su: administracija i knjigovodstvo, upravljanje finansijama, marketing i prodaja, kao i aktuelne konkurse za finansiranje početnika u poslovanju.

2024 © - Vesti online