Nedelja 29.10.2017.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: Lična arhiva

Ni zrnce sreće...

Lična arhiva
Teško povredila glavu: Gordana Petrović

- Niški hirurzi su mi odložili operaciju, a potom doneli odluku da je operacija isuviše komplikovana da bi je tu radili i da će mi dati uput za Beograd. Zahvaljujući prethodnoj donaciji dobrotvora iz Nemačke otišla sam u Niš po uput. Ni to ne bih mogla, jer svaki odlazak košta. Međutim sada je put još duži, valja otići u prestonicu, a od čega? Od bolova koje već neko vreme trpim već sam pomišljala na najgore. Nedavno sam čak i pala i rasekla glavu, bilo je strašno. Razvedena sam i bez najbližih. Suprug me je tužio i skoro nam je stigla presuda da se ćerka i ja iselimo što pre iz kuće. Još jedna noćna mora. Da bar ćerka radi, bilo bi nam lakše, ali otkako je ostala bez posla, naša situacija je nepodnošljiva. Muke mučim i ne znam kako ćemo, ako ostanem invalid biću na teretu ćerki od čega najviše i strepim. Nemam kome da se obratim za pomoć i molim još jednom naše zemljake da mi nekako pomognu, a šta će biti posle, ne smem ni da razmišljam... - iskreno će Gordana Petrović.

Svi plemeniti čitaoci "Vesti" koji žele i mogu pomoći ovoj nesrećnoj ženi i olakšaju preteško breme, mogu stupiti sa njom u kontakt putem telefona na broj: +381 63 18 81 348. Naravno, na usluzi je, kao uvek i Redakcija "Vesti".

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online