Nedelja 29.10.2017.
08:44
Vestionline, Tanjug

Preletačević: Osnovaću hiphopersku stranku na livadi

V. Maksimović
Osniva stranku: Beli

O tome da li će učestvovati na beogradskim izborima, Maksimović kaže: "Bliži se i Nova godina, pa ne znam da l' ću učestvovati i tu, a da ne pričam o beogradskim izborima".

Njegovu odluku, kako navodi, koči to što mu je "upao kolač u menjač", pa zbog toga "teško menja brzine", ali obećava da će "golfa" odvesti kod majstora da bi ga sredio za sledeću godinu.
Maksimović tvrdi da nije "istrošen štos".

- Pa nisam ja fora da bih se istrošio, to se možda moj "golf' istrošio - rekao je Maksimović.
Nastavljajući u šaljivom maniru, Maksimović na pitanje da li će, ako ipak bude učestvovao na izborima, praviti saveze, odgovara da želi "savez svih Slovena".

Naglasivši da veruje samo "sebi i porodici", Maksimović je odbacio ideju saveza sa Sašom Jankovićem, Vukom Jeremićem, Aleksandrom Šapićem i Draganom Đilasom.

- Nikad ni sa kim. Verujem samo sebi i porodici. Ne postoji opozicioni političar, a imam partnerku - naglasio je Maksimović.

Komentarišući to što je Jeremić partiju nazvao Narodna stranka, a u "Metropolu" održao osnivački kongres, Maksimović kaže da mu to "malo zvuči narodnjački" i da je mogao "s obzirom na to koliko pristalica ima, i u špajzu da organizuje kongres".

- Ja ću moju nazvati hiphoperska stranka i na livadi ću održati osnivački kongres, jer nas ima - rekao je Maksimović.

Kako kaže, drago mu je što nije na mestu Dragana Đilasa i ne interesuje ga mogućnost Đilasovog povratka u politiku kroz izbore u prestonici, dok sa druge strane uopšte ne misli o aktuelnom gradonačelniku Beograda, Siniši Malom.

O tome zašto je, posle predsedničkih izbora, slabo politički aktivan i "ispod radara", Maksimović kaže da je to "možda zato što je pametan i što zna ko svira, a ko igra".

Na pitanje ima li opozicija sada razloga da strahuje od njega, Maksimović poručuje: "Ne samo opozicija nego sve stranke na ovom svetu. Čak i kada bih se totalno isključio iz politike, oni bi i dalje strahovali".

2024 © - Vesti online