Subota 28.10.2017.
10:11
blic.rs, Vestionline

Učesnica "Zadruge" lagala da je obolela od raka (VIDEO)

Facebook/Jelena Golubovic zvanicna stranica
Jelena Golubović ne bira sredstva da bude u centru pažnje

Nekadašnja pobednica "Farme" Jelena Golubović aktuelna je učesnica "Zadruge", a kako je "stala na žulj" novinaru Milanu Miloševiću, on je odlučio da otkrije sve što zna o njoj.

- Ja sam je slikao u crkvi kako se moli za spasenje od raka, a niti je imala rak niti išta. Sve smo radili u dogovoru da se njeni fanovi sažale i glasaju za nju. Uvijali smo je i šminkali kao da je prebijena. Sve je lažirala u životu. Niko je nije prebio - započeo je priču o njoj.

Svi su ga slušali u čudu.

- Pisali su joj po vratima flomasterom: "Umri" i to slikali, opet da bi se fanovi sažalili jer kao njoj neko prete. Sve moguće crne magije je dogovorila, te Čupina baba je bacila vradžbine na nju... Rođenom bratu je nameštala paparaco fotke na aerodromu, a ona posle kad on plače, ona se pita zašto - priznao je Milan istinu pred svima u naletu besa, dok su prve reakcije javnosti mahom negativne.

Zadrugari su bili šokirani, a Miki Đuričić je konstatovao da koliko god režiserka bila prepredena i neko ko ne bira sredstva da bude u centru pažnje, da je isto tako i on podjednako loš čovek jer je učestvovao u celoj toj priči i pomagao joj u tome.

2024 © - Vesti online