Petak 27.10.2017.
10:17
M. Topalović - Vesti

Prijava protiv Zvezdinog fudbalera

EPA/MARTIN DIVISEK
Tanki nervi: Le Talek (Crvena zvezda)

U glavnoj ulozi bio je Zvezdin štoper Damijan Le Talek, koji je najpre u 88. minutu utakmice dobio snažan udarac, posle kojeg je u besu udario Vladimira Radivojevića ispred sudije Šegrta. Stvorila se velika gužva u kojoj su učestvovali i golmani dva tima i većina je prošla sa žutim kartonima.

Međutim, Le Talek se tu nije zaustavio, pa je posle meča dao i problematičnu izjavu. Između ostalog, naveo je i da je Mladost ''seljački tim'', a onda dodao:

"Njihov igrač me je udario, pri čemu me je zabolelo rame s kojim imam velikih problema. Hteo sam da ga ubijem! Osećao sam veliki bol u desnoj ruci, da nije bilo tako, udario bih ga iz sve snage iako bih dobio crveni karton. Nisam mnogo razmišljao u tim trenucima".

Trener Mladosti Neško Milovanović je posle svega ovoga zatražio reakciju nadležnih i ona je i usledila.

Iz Superlige Srbije je u četvrtak je na adresu Disciplinske komisije FSS stigla prijava protiv Damijana Le Taleka. Pomenuti izvor navodi da će Francuz morati da dostavi dodatnu izjavu o svemu što se događalo, a ono što bi moglo da ga zadesi jeste potencijalna kazna - novčana ili u vidu suspenzije.

O svemu odlučuju ''disciplinci'' FSS.

2024 © - Vesti online