Četvrtak 26.10.2017.
21:21
Vestionline

Hrvat nahvalio srpsku košarku i Zvezdu posle spektakla u Beogradu

EPA/VALDA KALNINA
Spahija je još jednom pohvalio igrače i navijače Zvezde

- Znali smo šta nas očekuje u Beogradu, znali smo da treba da se pripremimo za ofanzivni skok, ali na kraju je Zvezda imala čak 15 uhvaćenih loptu pod našim košem. Imali smo i dosta izgubljenih lopti i kada se to spoji teško je doći do pobede protiv bilo kog tima, ne samo protiv Zvezde. Imaju i nešto iskustva u svom timu, a pred nama je dug put da postanemo ekipa pošto i mi imamo dosta novih igrača - kazao je u uvodu hrvatski stručnjak.

O novim timovima na obe strane:

- Svaki put kada pričam o 12 novih igrača, to je odluka jedne franšize da napravi novi tim. Verujem da vreme radi za nas jer naš talenat je očigledan. Utakmice protiv Olimpijakiosa i Zvezde izgubili smo zbog naših grešaka. Mislim da nas očekuje dobra budućnost i da će se na osnovu kostura ovog tima sledeće sezone Makabi imati dobru ekipu.

Potom je još jednom ponovio o fenomenu srpske košarke:

- Ne vidim nijednu zemlju osim SAD koja može konstantno da proizvodi nove trenere i igrače svake godine, kao što to radi Srbija. Zvezda je fenomen, najbolja je u regionu, to sam već rekao. Ybog budeta je promenjen ceo tim i opet pobe]uje i dri protivnike u egalu. Navijači su vrlo bitni, ali s druge strane oni nisu lošije igrali ni u gostima.

2021 © - Vesti online