Četvrtak 26.10.2017.
18:01
K. N. - Foto: Privatna arhiva

Neprestana briga

Privatna arhiva
Aleksandar Čolić sa majkom Ljiljanom

Kako kažu, ne mogu nikako da joj se oduže, jer su već više od deceniju u srcu i mislima plemenite Dane Vacev iz Dimitrovgrada, koja radi u Minhenu, kao i njenih ćerki Dijane i Manuele. To dokazuje i nedavno pristigli paket pripremljen sa mnogo ljubavi i pažnje u kome su pored garderobe, posteljine, slatkiša i sitnica za Aleksandra, bile i tri kutije leka "coenzdžm lj 10" i prilog od 20 evra.

- Ogromnu zahvalnost dugujem našoj dobroj Dani Vacev koja godinama brine i misli o nama uprkos tome što ni nju život nije mazio, jer je i sama prošla kroz mnoge životne nedaće.

Činjenica je da ona mene i Acu nikad ne ostavlja na cedilu i zato nam je kao rod rođeni. Nema dana, a da nas ne pozove, da vidi kako smo, a to nam isto tako mnogo znači i dođe kao melem na teške rane. Neka joj dobri Bog podari svaku sreću i zdravlje, kao i celoj njenoj porodici - kazala je majka Ljiljana, dodavši:

- Isto tako moram još jednom od srca da se zahvalim našim dobrotvorima iz Australije i Kanade. Acino stanje nije ništa bolje, niti to više i očekujem. Svesna sam težine njegove bolesti za koju pravi lek i ne postoji, ali opet je mnogo teško gledati dete kako ti kopni pred očima. Na tu muku, imamo i problem sa ogrevom. Ne znam kako ni od čega ćemo ga obezbediti, zbog čega sam pod stresom danonoćno. Dokle ću i ja moći tako, samo Bog zna.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924

2019 © - Vesti online