Sreda 25.10.2017.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: K. Nedeljković

Olakšano teško breme

K. Nedeljković
Hvala na podršci: David Dimitrijević

Razloga za to je više, ali onaj najvažniji je zdravlje njenog sedmogodišnjeg sinčića Davida, koji je zbog teže kardiomiopatije još kao beba dobio pejsmejker, pije razne lekove i često boravi u bolnici. Zbog zdravstvenog stanja ne može ni na redovnu nastavu u školu, već časove ima kod kuće. Najveći problem su lekovi, do kojih nezaposlena majka Snežana ne može doći.

Žive od socijalne pomoći, kojom pre svega pokrivaju mesečne račune, od kojih je najveća kirija za stan.

- Ovo je za nas spas. Hvala do neba tim dobrim ljudima, neka im se dobro još boljim vrati. Našli smo se u bezizlaznoj situaciji. Više nisam znala od čega da kupim lekove Davidu i ozbiljno sam se zabrinula, jer nisam imala odakle niti od čega da odvojim za to, a već je preskočio nekoliko terapija, što nikako nije smeo. Treba obezbediti hranu, odeću, obuću, najosnovnije, a kako Davida ne smem da ostavljam samog, nemam priliku da nešto dodatno zaradim, pa se sve svodi na ono što primimo od socijalnog, a to je nedovoljno za naše potrebe - iskreno će majka Snežana, dok je David pozirao našem fotoreporteru, poželevši da se bar osmehom zahvali dobrim ljudima iz Australije koji su pomogli njemu i njegovoj porodici.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online