Utorak 24.10.2017.
17:24
Vestionline, mozzartsport.com

Kanga potpisuje novi ugovor sa Zvezdom

A. Čukić - Vesti
Veran Zvezdi: Gelor Kanga

Kako piše portal mozzartsport.com rukovodstvo kluba je postiglo dogovor sa Kangom i njegovim menadžerskim timom. Generalni direktor Zvezdan Terzić je početkom septembra putovao u Pariz kako bi opipao puls Kanginim zastupnicima, a zatim su oni uživo posmatrali duel na Marakani protiv Arsenala. Bila je to završna, na Marakani kažu, i uspešna runda pregovora.

Gelor Kanga je najplaćeniji fudbaler Zvezde sa platom od 450.000 evra. Gabonac bi trebalo da dobije pojačan ugovor na još godinu ili dve, ali na taj način crveno-beli bi se zaštitili od Kanginog odlaska bez obeštećenja, pošto mu ugovor ističe narednog leta.

- Tačno je da smo na dobrom putu da sa Gelorom Kangom potpišemo novi ugovor. Verujem da će se to desiti u najskorije vreme. Trebalo je da to već i zvanično završimo - potvrdio je saznanja "Mocart sporta" sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

Ove sezone Gabonac je za Crvenu zvezdu odigrao 17 mečeva i postigao četiri gola, a još se prepričavaju njegovi golovi protiv Sparta i Krasnodara na "Marakani" u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

2024 © - Vesti online