Utorak 24.10.2017.
04:00
Z. Mirković - Vesti

Sjajan nastup komičara Neše Bridžisa u Beču: Šarmom osvojio publiku

Z. Mirković
Šoumen: Neša Bridžis

Ovaj šoumen, koji je u svojoj karijeri održao više od 1.500 nastupa u regionu i širom sveta, već u prvim minutima svog nastupa, šarmom je pridobio publiku i izazvao salve smeha. U jednoipočasovnom programu, publika u maloj sali teatra Akcent imala je priliku da uživa u Nešinim urnebesnim pričama koje se velikim delom zasnivaju na njegovom detinjstvu, porodici, komšijama, izlascima, kao i nesvakidašnjim imitacijama i transformacijama koje su mu i zaštitni znak.

Neša je izvodio i svoje verzije popularnih reklama, đuskao poput najboljeg brejkdensera, a često je u svoj nastup uključivao i publiku.

Iako tekst ne zapisuje i uvežbava, na bini je briljirao i svojom spontanošću i čestim improvizacijama još jednom dokazao zašto se smatra jednim od najboljih komičara u Srbiji.
Pod pritiskom aplauza oduševljene publike izašao je na petnaestominutni bis. Na kraju je potrajalo i slikanje prisutnih sa Nešom, jer su mnogi želeli da naprave uspomenu na ovo sjajno veče.

Z. Mirković

"U agoniji" 9. novembra

SKF već idućeg meseca ima novu manifestaciju, ovaj put pozorišnu predstavu "U agoniji". U velikoj dvorani Akcent teatra 9. novembra, sa početkom u 19.30, biće izveden ovaj izuzetan dramski komad. Ulaznice se mogu poručiti na broj telefona: 01/501 6513306 ili direktno na blagajni pozorišta svakog radnog dana od 13 do 18 časova.
Ovom predstavom SKF završava program koji je pripremio za ovu godinu.

2024 © - Vesti online