Nedelja 22.10.2017.
21:15
S. Đ. - Vesti

Zagarantovan smeh u Frankfurtu

A. Čukić
Izuzetan glumac: Nikola Đuričko

Druženje sa publikom u Frankfurtu biće u Salbau Galus Frankenhaleu 111. Iako je po sopstvenom priznanju to sebi obećao za 40. rođendan, Đuričko sa zakašnjenjem od tri godine ispunjava rođendansku želju i publici daje priliku da o njemu sazna što do sada nije znala kroz ovaj jedinstven stend ap šou. Organizator gostovanja Aleksandar Saša Jovanović, koji je bio i na beogradskoj premijeri, ističe da se raduje što publici u dijaspori može da ponudi novi žanr.

Omiljeni glumac

Nikola Đuričko jedan je od najpoznatijih i najomiljenijih srpskih glumaca. Poznat je po maestralnim ulogama u serijama "Vratiće se rode" i "Rode u magli", kao i po rolama u filmovina "Zona Zamfirova", "Ivkova slava", "Montevideo, Bog te video" u režiji Dragana Bjelogrlića. Sa Bjelom je nastavio saradnju i u novoj seriji "Senke nad Balkanom" u kojoj glumi šefa srpske tajne policije.

- Prvi put organizujem gostovanje stend ap komedije i želeo sam da se publika razonodi, da se nasmeje jer nam danas smeh nedostaje. Bio sam na premijeri u Beogradu, mnogo mi se dopalo i radujem se što će Nikola moći da se predstavi i kod nas u Frankfurtu. On mi je bio uvek jedan od favorita, kao i Gordan Kičić, ali uvek su glumili u glomaznim predstavama, koje su mnogo zahtevne za organizaciju. Nikola je izuzetan glumac i njegove uloge se pamte. Siguran sam da će biti lepo i da će publika uživati - kaže Aleksandar - Saša Jovanović.

Publika će imati priliku da sazna zašto je Nikola nosio helanke, kako je izgubio 40 klinaca, a kako je dobio dva nagradna izlaska u grad u vojsci, za koliko je prodavao putovanja na Havaje i čuti mnoštvo drugih anegdota iz života popularnog glumca.

2024 © - Vesti online