Subota 21.10.2017.
22:51
Vestionline

NBA rezultat u "Pioniru": Amerikanci vodili Partizan do treće pobede u nizu u ABA ligi

M. Todorović - Vesti
Marko Čakarević, krilo Partizana

Meč su obeležili Amerikanci, Vilijams Gos i Miler sa jedne i Dorel Rajt s druge strane. Gosti iz Republike Srspke vodili su do sredine treće četvrtine, kada se bude domaći, prave seriju i u poslednjoj četvrtini dodaju gas i na kraju slave. U finišu je bila visoka prednost crno-belih, Igokea je pripretila na 110:104, minut pre kraja, ali je četa Miroslav Nikolića uspela da sačuva prednost i ostvari treću pobedu u nizu u ABA ligi.

Blistala su dvojica Amerikanaca u Partizanu, Najdžel Vilijams Gos, koji je odigrao najbolju partiju u dresu Partizana, postigavši čak 30 poena. Odličan kao i na prethodnim mečecima bio je Patrik Miler koji je ubacio 23 poena. Centar Đoko Šalić se zaustavio na 16, Mihajlo Andrić na 15, a Vanja Marinković na 14 poena.

Kod gostiju fenomenalan je bio Dorel Rajt sa 34 poena od toga četiri trojke. Nekadašnji NBA košarkaš se prethodne nedelje pominjao i kao pojačanje Crvene zvezde. Nekadašnji kapiten Zvezde Vuk Radivojević, Ljubičić i Ponjević ubacili su po 13 poena.

U dvorani je bio Samardo Samuels, ali nije bio na terenu nego pored, a očekuje se da sledeće nedelje Jamajčanin debituje za crno-bele.

M. Todorović - Vesti
Samardo Samjuels, novo pojačanje Partizana
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online