Subota 21.10.2017.
18:15
Vestionline

Tadić o pritiscima: Da se nismo plasirali u Rusiju oduzeli bi nam pasoše...

M. Todorović - Vesti
Dušan Tadić postigao je četiri gola i imao šest asistencija u pohodu "orlova" na SP u Rusiji

- Da nismo pobedili na toj utakmici sa Gruzijom, da se nismo kvalifikovali za Svetsko prvenstvo, mislim da bi nam oduzeli pasoše i rekli da se više ne vraćamo! Ozbiljno! Mi smo narod koji ne ume da živi bez pritiska. Čak i da igramo protiv Brazila ili neke druge velesile pričaćemo da smo bolji. Takvi smo. Ljudi od nas očekuju da dobijamo i najveće - napisao je Tadić u autorskom članku za Yahoo Sport  i dodao:

- Za nas je plasman na Mundijal vrlo važan jer nismo zemlja koja je redovan učesnik velikih takmičenja, pa je ovo veliki uspeh za nas. Već mi je 28 godina, tako da je ovo ogromna stvar za moju reprezentativnu karijeru. Svetsko prvenstvo je nešto što svi pamte. Obezbediti plasman u Beogradu, pred našim navijačima, toga ću se ja večno sećati. Proslavu te večeri nikada neću zaboraviti, nadam se da me čekaju nezaboravni momentu sa reprezentacijom - istakao je vezista Sautemptona.

Srbija se plasirala na SP posle neodlaska na tri velika takmičenja, dva Evropska prvenstva i šampionata planete u Brazilu 2014.

2024 © - Vesti online