Utorak 13.07.2010.
01:51
Press

Šeherezada: Posetiću Srbiju

- Čula sam da smo gledani u Srbiji, ali nisam znala da seriju ne zovu „Hiljadu i jedna noć", već po mom liku - „Šeherezada"! To je lepo znati. Nažalost, zbog daljine ne osećam popularnost u drugim zemljama, ali bih volela da dođem u Srbiju - kaže 28-godišnjica glumica za ''Press''.


 

Berguzar Korel

Serija počinje nepristojnom ponudom. Da li je bilo teško da igrate tu ulogu, s obzirom na to da živite u tradicionalnoj sredini?


- Dok smo snimali imala sam 23 godine i prvi izazov sa kojim sam se suočila bio je kako da uđem u lik žene od 30 godina. Nisam bila svesna težine lika.

Imate li sličnosti sa Šeherezadom? Mnogi kažu da izgleda kao da ne glumite, jer prilično uverljivo iskazujete osećanja.


- Možda je uspeh baš u tome što su pomislili da je Šeherezada stvarna. Bilo je divno i izazovno glumiti je tri godine, ali ako bih morala da je uporedim sa sobom, nemamo mnogo zajedničkog. Više se smejem i imam više strpljenja od nje.


Ipak, Šeherezada i vi imate nešto zajedničko - Onura (Halita). Kad ste shvatili da ste stvoreni jedno za drugo?

- Ne mogu da kažem da je to bio trenutak, već proces, i to dug! Poznavali smo se šest godina i dugo mi je bio dobar prijatelj. Na početku smo delili teške trenutke, a na kraju smo shvatili da smo tu uvek jedno uz drugo i da zajednički sve rešavamo. Ali, ni tada nismo mogli da se prepoznamo kao par i da smo stvoreni jedno za drugo. Drago mi je što se sve ovako odigralo jer sad, eto, imamo Alija!


Izjavili ste da su vam roditelji bili autoritativni i da ste prvu ljubavnu vezu imali tek sa 20 godina.


- Bila sam pomalo muškarača i igrala sam odbojku. To je bilo pravo vreme za zaljubljivanje. Verujem da je bolje te stvari raditi sa 20 nego sa 12 godina.
 

2024 © - Vesti online