Četvrtak 19.10.2017.
16:58
J. L. Petković - Vesti

PKS: Vučić želi da posvađa Srbe

Tanjug
Da li je stvarno Aleksandar Vučić krivac?

- Srbi sa Kosmeta nikada nisu bili bliski nekoj drugoj Vladi osim Vladi Srbije, ali je nažalost činjenica da  je Vlada pod vođstvom SNS postala daleka za Srbe i da priča jedno, a radi drugo na terenu Kosmeta - navodi PKS u javnom obraćanju predsedniku Vučiću.  

Ta stranka ističe da "zarad  informisanja javnosti u centralnoj Srbiji" moraju da napomenu da "funkcioneri Vlade Srbije aktivno učestvuju u kampanji za lokalne izbore "Republike Kosovo". 

- Podele koje unosi SNS očigledno da više nemaju mesta među srpskim narodom na severu Kosmeta te je stoga i razumljiv da medijskom hajkom pokušate da popravite polozaj Srpske lste među srpskim biračkim telom na KiM, što bi i bilo moguće da upravo Vi niste taj koji je podržao Srpaku listu i Vladu Ramuša Haradinaja, što će Srbi na Kosovu i Metohiji imati na umu 22. oktobra 2017 kada se odrzavaju lokalni izbori - zaključuje se u obraćanju PKS, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. 

PKS šefu države zamera da "plasira  dezinformacije o napadu koji se nikada nije ni dogodio". 

- Reč je o tome da je ukraden identitet Marku Jablanoviću, bratu Aleksandra Jablanovića i da je lice zloupotrebilo takvu falsifikovanu ličnu kartu da se identifikuje pod tuđim imenom, što je, slozićete se sasvim moguće i što će se daljim radnjama policijskih i pravosudnih organa na Kosovu i dokazati - navodi ova stranka. 

2024 © - Vesti online