Sreda 18.10.2017.
18:08
Vestionline

SNS pitao strance smetaju li im gužve u Beogradu. A šta je sa "domaćima"?

V. Sekulić
Ceo grad jedno veliko gradilište: Slavija

Koliko su ovi izbori važni, pokazuje činjenica da gde god krenete naiđete na neki bager, gradilište i - gužvu. Tako Beograđani već nedeljama muku muče sa saobraćajem. Bilo da idete kolima ili gradskim prevozom, pa čak i kad krenete mnogo ranije, ne postoji garancija da ćete na željeno mesto stići na vreme.

Zato među stanovnicima prestonice vlada velika nervoza, mada vlastima nije jasno zbog čega. Jer - "saobraćaj u Beogradu funkcioniše, iako to tako ne izgleda". 

Elem, kako bi pokazali građanima kako se nerviraju bez ikakvog razloga, pripadnici Srpske napredne stranke iz Beograda rešili su da naprave anketu i pitaju strance da li im smetaju gužve i radovi u Beogradu. 

A turisti, kao turisti - idu polako, a kad su već tu, grad uglavnom obilaze pešaka. Zato ne čudi što im je "ok kad su gužve", i što "radovi nekad jesu naporni, ali sve je to u redu".

Možda su mogli da pitaju i nekog "domaćeg" koji svaki dan kasni na posao, upadne u najveću gužvu baš onda kada najviše žuri, ili posle napornog dana na poslu do kuće nekada putuje i sat i po... Ali, zna se šta bi oni rekli.

Zato, bolje da vidimo šta to imaju da kažu stranci u Beogradu.

2024 © - Vesti online