Sreda 18.10.2017.
13:23
Vestionline

"Klovnovsko ponašanje opozicije u Narodnoj skupštini Srpske"

EPA/Vladimir Stojkovic
Milorad Dodik

- Neverovatna je činjenica da već u dužem vremenskom intervalu opozicija beži da se izjasni o vrlo bitnim pitanjima za Republiku Srpsku, kao što je, recimo, sinoć bila Rezolucija o vojnoj neutralnosti. Umesto što su pištaljkama i urlanjem po Narodnoj skupštini pokušali da zaustave njen rad, mislim da bi bolje bilo da su bar na pet minuta zaustavili rad Parlamentarne skupštine BiH i na taj način pokazali šta misle o sramnoj presudi Naseru Oriću ili neprocesuiranju njihovog kolege Šefika DŽaferovića ili Atifa Dudakovića za ratne zločine nad Srbima - rekao je Dodik Srni.

Prema njegovim rečima, ako nisu smeli ni toliko, mogli su bar sa pištaljakama otići pred Sud i Tužilaštvo BiH i na taj način pokazati da dele patnju svojih sunarodnika iz Podrinja, kada se nisu udostojili da dođu na sastanak koji je tim povodom sazvao predsednik Republike.

- Ovako su po nalogu Orićevih pokrovitelja došli da zvižde narodnoj volji iskazanoj na demokratskim izborima u Republici Srpskoj. Ne verujem da je ovakvo ponašanje opozicije zamišljao ni naš narod kada im je davao glas - rekao je Dodik.

2024 © - Vesti online