Sreda 18.10.2017.
11:10
Vestionline

"Amerikanci će moliti Trampa da ostane na vlasti"

EPA/Jim Lo Scalzo
Pobediće i drugi put: Donald Tramp

Portparolka Bele kuće sa ovakvom uverenošću je nastupila u intervjuu  poznatom konzervativcu radio-voditelju Hjuu Hjuitu. Odgovarajući na jedno njegovo pitanje, rekla je doslovno:

- On je imao devet neverovatno uspešnih meseci na položaju predsednika Sjedinjenih Država. Smatram da će i dve i po, odnosno tri i po godine biti jednako uspešne za njega. Između ostalog, i zbog poreske reforme koja će za SAD imati ogroman značaj jer će izvršiti suštinski uticaj na većinu Amerikanaca. Da, Amerikanci će moliti Trampa da na vlasti ostane još četiri godine - rekla je ona.

Sanders je – ne govoreći, naravno, u svoje ime – ocenila da za Donalda Trampa neće biti nikakav problem da na narednim izborima (2020-te) ponovo postane predsednički kandidat Republikanske partije.

Tramp je već više puta govorio o svojoj novoj kandidaturi za šerfa države i o svojih „osma godina vladavine“.

U subotu je njegov donedavni strateški politički savetnik – Stiven Benon – da će Tramp na narednim predsedničkim izborima održati više nego ubedljivu pobedu. Čak je precizirao je da će na tim izborima ima 400 elektorskih glasova dok je na prošlogodišnjim imao 306.

2024 © - Vesti online