Utorak 17.10.2017.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: Ž. Marković

Malo je reći hvala...

Ž. Marković
U srcu dobrotvora: Zoran Stanković

- Reći samo hvala, malo je za divnu gospođu Tarlać i njene dobre prijatelje iz Sidneja. Svaki put se iznova oduševimo dobročinstvima ljudi koji su tako daleko, a misle na nas i ne zaboravljaju nas već nekoliko godina unazad. Obojica sad imamo kolica, pa se lakše krećemo. Bogu hvala i zdravlje nas služi koliko može u našoj situaciji. Nije lako, ali ne predajemo se. Ovakva podrška nas dodatno snaži - poručili su Zlatko i Zoran Stanković, pošto se dar našao u njihovim rukama.
Ništa manje prijatno iznenađen nije bio ni Radomir Zarić za čiju je porodicu svaka para zlata vredna.

- Vremenske promene su nas sve u kući dotukle. Svi smo prehlađeni. Zato nam je ova pomoć i više nego dobrodošla, da se pokrpimo za lekove i ono najosnovnije. Dobroj Rajki i njenim prijateljima zahvaljujemo se od srca, posebno što nas ne zaboravlja i povremeno ovako obraduje - kazao je Radomir Zarić.

Ž. Marković
Zahvaljuju se: Porodica Zarić

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online