Utorak 17.10.2017.
02:30
telegraf.rs, Vestionline

Pazite se, ovo najčešće partnera "tera" na prevaru

pixabay.com
U seksu postoji mnogo "pravila", svi moraju pogrešiti

U eksperimentu koji je sproveden među 1.000 posetioca sajta "IllicitEncounters.com", pokazalo se da dolazak deteta na svet ima velike posledice po ljubavni život roditelja.

Među njima, 70 odsto njih je učinilo prevaru nakon rođenja prvog deteta. Ono što zabrinjava jeste činjenica da ne prođe mnogo kada se pojavi želja za varanjem, pa 35 odsto partnera se upusti u nju u prvih 12 meseci naokn rođenja deteta, a 28 odsto u prvih dve godina.

Alarmantno je da 10 odsto vara u prvih šest meseci po dolasku bebe na svet, a 5 odsto njih ne može da izdrži ni toliko već vara nakon tri meseca posle porođaja.

Istraživanje je pokazalo da većina roditelja krivi svoju decu zbog prevare. Više od petine ispitanika, njih 22 odsto, reklo je da se njihov seksualni život prepolovio, dok je 31 odsto istaklo da usled nedostatka sna i umora dolazi do smanjenja intimnosti između partnera, koju su rešili da potraže negde drugde.

Skoro četvrtina njih zamera svom partneru što je svu pažnju usmerio na potomka, dok se oni osećaju usamljeno i nevoljeno. 15 odsto njih je navelo finansijske probleme kao razlog za udaljenje od partnera jer je potrebno više posla kako bi se dete izdržavalo.

Portparol sajta objasnio je da partneri više nemaju vremena jedno za drugo kao pre jer je sada novi član porodice stigao i mora da ima punu pažnju, pogotovo ako je u pitanju prvo dete.

Intima trpi zarad obavljanja roditeljskih dužnosti i samim tim se gubi onaj osećaj bliskosti. Ako ne ispunjavate bračne obaveze i uskraćujete pažnju partneru, nemojte se iznenaditi ako je on potraži na drugom mestu.

2023 © - Vesti online