Nedelja 15.10.2017.
16:22
Tanjug, Vestionline

"Ako reši Kosovo, Vučić će biti najveći političar ikada!"

Tanjug
Zorana Mihajlović hvali predsednika na sve strane

- Malo je onih koji danas vide čitav kontekst pitanja Kosova. Koji vide sve tu isprepletanost Kosova sa odnosima u regionu, našim putem u EU, odnosima sa Turskom, SAD i Rusijom, i najvažnije, sa budućnošću Srbije. Vučić to vidi i ima priliku da reši ovo pitanje. Ako sa Albancima rešimo pitanje Kosova Vučić će ostati upamćen kao najveći srpski političar u poslednja dva veka - izjavila je Mihajlovićeva.

Povodom 100 dana rada Vlade Srbije, Mihajlovićeva ističe da premijerka Ana Brnabić ulaže mnogo volje u svoj posao.

- Vlada koju vodi premijerka Ana Brnabić radi dobro i nastavila je kontinuitet ekonomske i fiskalne politike. Svako od ministara radi svoj posao najbolje što ume, imamo rezultate - konstatovala je Mihajlovićeva.

Na pitanje da li se naprednjaci plaše vanrednih parlamentarnih izbora, Mihajlovićeva je podsetila da je SNS tri puta u poslednjih pet godina pobedila na izborima i da nema boljeg dokaza od toga da li se naprednjaci plaše novih parlamentarnih izbora.

Članica Predsedništva SNS ističe da poštuje opoziciju, ali da ne može da razume "politiku mržnje".

- Saša Janković je postao apdejtovana verzija Dveri. Dveri mrze sve one koji nisu kao oni, a Janković i njegovi mrze Vučića i SNS. Dveri prebrojavaju patriotska krvna zrnca, a u Jankovićev pokret ulazi se zakletvom "mrzim Vučića". To nije politika, to je patologija - zaključila je Mihajlovićeva.

2024 © - Vesti online