Nedelja 15.10.2017.
16:12
sputniknews.com, Vestionline

Najveći holivudski seks skandali koji su uzdrmali svet (FOTO)

pixabay.com
Mesto gde se ostvaruju snovi, ali i java

Harvi Vajnštajn

Jedan od najnovijih skandala okupirao je naslovne strane 5. oktobra, nakon reportaže o hilivudskom mogulu Harviju Vajnštajnu, za koga brojne žene tvrde da ih je tokom tri decenije seksualno zlostavljao.

Među njegovim žrtvama našle su se glumice Ešli Džad i Rouz Mekgouvan, italijanska manekenka Ambra Batiljana i još nekoliko žena zaposlenih u "Miramaksu" i "Vajnštajn kompaniji".

Holivudske zvezde Gvinet Paltrou i Andželina Džoli nedavno su se pridružile toj listi. Iako čuveni holivudski producent odbacuje sve tvrdnje da je žene prisiljavao na seks, njegova supruga Džordžina Čampan, koja se za njega udala 2007. godine i rodila mu dvoje dece, odlučila je da ga napusti.

Merilin Monro i Džon Ficdžerald Kenedi

O mogućoj aferi američkog predsednika Kenedija i američke ikone i seks simbola Merilin Monro šuška se već pola veka. Tračevi su dostigli vrhunac nakon što je glumica čestitala rođendan Kenediju otpevavši mu pesmu "Srećan ti rođendan" na verovatno najsekspiliniji način u istoriji.

Merilin se sa Kenedijem upoznala 1954. godine, a nakon toga u nekoliko navrata su viđeni zajedno.

Više istoričara, uključujući biografa Donalda Spotoa, koji je 1993. godine napisao biografiju čuvene plavuše, tvrdi da su njih dvoje imali seks na zabavi u kući Binga Krozbija u Palm Springsu 1962. godine. U svakom slučaju, ovaj odnos obavijen velom misterije ostaće jedan od najvećih seks skandala prošlog veka.

Rijana i Kris Braun

Skandalozna veza ovog para punila je naslovne strane svetskih listova bezbroj puta. Braun je u dokumentarcu "Dobrodošli u moj život" priznao da je varao svoju bivšu devojku Rijanu, ali je takođe otkrio da je planirao da je zaprosi pre nego što ju je fizički napao februara 2009. godine i ostavio je krvavu i u modricama.

Do napada je došlo kada je Rijana posumnjala na njega zbog SMS poruka koje je dobio od druge žene i kada je slagao o seksualnom odnosu sa osobom sa kojom je radio pre nego što je ušao u vezu sa čuvenom pevačicom.

Džon Travolta

Travoltin bivši pilot Daglas Goterba izneo je 2012. godine šokantne tvrdnje o šestogodišnjoj homoseksualnoj vezi sa holivudskom zvezdom, a čak je i tužio Travoltu nekoliko godina kasnije.

Travolta je sve tvrdnje odbacio rekavši:

- Reč je samo o ljudima koji žele novac. To je sve. To se dešava na mnogim nivoima.

Hju Grant

Šarmantna zvezda filma „Noting Hil" uhapšen je zbog seksa sa prostitutkom, u vreme kada je već nekoliko godina bio u srećnoj vezi sa poznatom glumicom Elizabet Harli.

Kada je skandal izbio, ona je ostala uz njega, ali su se razišli čim je Grant prestao da ovim povodom bude interesantan medijima.

Vudi Alen

Kasnih ’80-ih godina prošlog veka čuveni američki režiser zabavljao se sa glumicom Mijom Farou, koja je imala usvojenu ćerku Sun Ji.

Alenova romantična veza sa mladom devojkom otkrivena je kada je Mia pronašla seksi fotografije svoje ćerke kod Alena. Međutim, ovaj skandal ima srećan kraj, 1997. godine Vudi se oženio sa Sun Ji i oni su i danas zajedno.

2024 © - Vesti online