Ponedeljak 12.07.2010.
15:33
Vestionline

Stanojević zadovoljan i sa 1:0

"Upoznati smo sa protivnikom. Međutim, imamo samo dve nepoznanice, a to su novi igrači koji su pojačali Pjunik. Siguran sam da će igrati za rivala već u sredu. U svakom slučaju, očekuje nas teška utakmica. Potpisao bih pobedu od 1:0", rekao je Stanojević novinarima u "Zemunelu".

On je najavio da će u timu biti i reprezentativac Radosav Petrović.

"Istina, zadovoljan sam zalaganjem i nastupima Branislava Jovanovića u pripremnom periodu. Bilo je pitanje da li će Petrović biti spreman, ali su testovi i razna ispitivanja pokazali da možemo da računamo na njega. Maksimalno je spreman i pun samopouzdanja se vratio sa Svetskog prvenstva u Južnoj Africi. Naročito, jer je učestvovao u velikoj pobedi nad Nemcima", objasnio je strateg "crno-belih".

Trener Partizana je obrazložio da nije želeo da ima generalnu probu pred početak sezone, kako bi igrači sačuvalu svu potrebnu energiju za duele sa Jermenima.

Prva utakmica između Partizana i Pjunika na programu je u sredu od 20,45 sati na stadionu u Humskoj.
 

Pjunik u utorak stiže u Beograd

Fudbaleri jermenskog Pjunika, protivnika Partizana u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, doleteće u Beograd u utorak ujutru.

Rival "crno-belih" u Beograd dolazi redovnom linijom JAT iz Beča. Međutim, ekspedicija Pjunika imala je velikih problema na liniji Jerevan - Beč, jer je avion kojim su trebali da polete bio rasprodat. Ipak, dobili su uveravanja da će na vreme stići u Beč, kako bi potom krenuli za Beograd.

2024 © - Vesti online