Petak 13.10.2017.
18:00
Vesti - Foto: divac.com

Beograđani pokazali dobro srce

divac.com
Dodela paketa 

U okviru akcije prikupljena su sredstava za podršku 550 najugroženijih porodica samohranih roditelja i preko 1.100 dece. Ukupno 5.223 stanovnika Beograda uplatilo je donaciju preko priznanice koja je dolazila uz majske račune za Infostan na teritoriji grada Beograda.

U akciji Fondacije "Divac" u saradnji sa JKP Infostan tehnologije prikupljeno je ukupno 1.504.239 dinara za nabavku paketa sa osnovnim životnim namirnicama koji su podeljeni u saradnji sa Sekretarijatom za socijalnu zaštitu i Gradskim centrom za socijalni rad u Beogradu.

"Hvala građanima Beograda koji su se još jednom pokazali kao humani i solidarni, takođe, hvala JKP Infostan tehnologije koji su još jednom sa nama sproveli akciju sa uplatnicama. Ovo je deveta godina kako imamo saradnju i pomažemo najugroženijima. Hvala i Gradu Beogradu, Centru za socijalni rad, hvala mnogo i medijima koji prate ovako pozitivne priče i bez kojih građani ne bi mogli da vide ove akcije", istakla je Ana Koeshall, direktorka Fondacije "Ana i Vlade Divac".

Milica Paunović, ispred JKP Infostan tehnologije, dodala je da su rado podržali ovu plemenitu akciju, omogućivši Beograđanima da se dobrovoljno priključe i doniraju novac u skladu sa svojim mogućnostima, zahvaljujući kojima su sada paketi u pravim rukama.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


 

2024 © - Vesti online