Petak 13.10.2017.
08:15
Vestionline

Teo i Bogdan briljirali, Klipersi pobedili Kingse (VIDEO)

EPA-EFE/MIKE NELSON
Miloš Teodosić sa saigračima u dresu Klipersa

Do poslednje deonice gledali smo neizvesnu utakmicu, a onda su Klipersi dodali gas i i na kraju ubedljivo slavili u predsezonskom meču.

Miloš Teodosić na parketu je proveo 23 minuta i za to vreme je postigao osam poena uz šest asistencija, dva skoka i dve ukradene lopte. Teo nije mnogo forsirao u napadu, pošto je iz igre šutirao 3/5, a trebalo bi napomenuti da je od ovih šest uspešnih dodavanja nekoliko bilo u njegovom stilu. Takođe, Milošev +/- bio je plus 13. 

Sa druge strane, Bogdan Bogdanović na terenu je igrao 18 minuta, a učinak mu je bio veoma dobar - 13 poena i jedan skok uz šut iz igre 5/9, trojke 3/4. Isto kao i kod Tea, dok je Bogdan bio na parketu Kingsi su bili pet poena u plusu, odnosno +/- mu je bio plus 5.

Reprezentativac Srbije je umalo bio najefikasniji u redovima Kingsa pošto je samo Zek Rendolf ubacio više poena od njega - 14. Inače Bogdanović je morao da izađe sa terena zbog povrede zgloba, ali za sada nije poznato koliko je ona ozbiljna. 

Kada je reč o ostalim strelcima u sastavu Klipersa, Diandre Džordan meč je završio sa 13 poena i 14 skokova, Blejk Grifin je bio najzapaženiji sa 18 poena, dok je Vesli Džonson ubacio 16. 

Kod Sakramenta, pored Bogdanovića i Rendolfa, odlično su odigrali Badi Hild (12p, 3sk, 3as), Frenk Mejson (13p, 4as) i Vili Koli Stajn (10po, 7sk). 

Pored ovog meča, odigran je još jedan u kojem su Dalas Meveriksi pobedili Atlanta Hokse sa 108:94. Klavel je bio najefikasniji sa 19 poena u redovima Mevsa, dok je Hokse predvodio Kent Bejzmor sa 20 poena, šest skokova i pet asistencija.

2024 © - Vesti online