Četvrtak 12.10.2017.
11:01
Tanjug, Vestionline

Adžić i Ilić: Spremni da iskoristimo svaki minut

EPA/MARTIN DIVISEK
Sjajan meč: Luka Adžić

Adžić, koji je postigao svoje prve seniorske govove na Marakani, ističe da je na treneru Vladanu Milojeviću da odluči ko će na teren, a njegovo da radi i iskoristi priliku.

- Srećan sam, ali već se okrećem narednoj utakmici. Pokazalo se nebrojano puta da evropske utakmice koje dolaze budu u podsvesti, ali od početka našeg rada sa Milojevićem dobili smo smernice da uvek mislimo samo na sledeći meč. Najpre ćemo razmišljati o Mačvi, a tek potom o Arsenalu, koji je posebna priča, ali još ne treba da se diže euforija - rekao je Adžić za sajt kluba.

Mladi Ilić, budući član Mančester Sitija, prvi put odigrao je svih 90 minuta za seniore.

- Zadovoljan svojom igrom, mada mogu mnogo bolje, sa više trčanja i borbe, ali sve će to doći na svoje. Dosta mi je pomoglo što sam protekle nedelje bio sa ekipom na mini priremama u Sloveniji. Tamo smo dosta radili na taktici, uvežbavali akcije i nove načine da dođemo do protivničkog gola. To je meni kao mladom igraču posebno značilo. Očekuje me još više truda i rada u budućnosti, nastaviću da se dokazujem ekipi i stručnom štabu i da spemno čekam šansu - istakao je Ilić.

2024 © - Vesti online