Sreda 11.10.2017.
18:59 >> 19:56h
Vestionline

Zvezda se poigravala sa Vranjancima, het-trik Adžića (VIDEO)

EPA/MARTIN DIVISEK
Adžić je prvi put u seniorskoj konkurenciji postigao tri gola na jednom meču

Posle prvog poluvremena crveno-beli su imali tri gola prednosti pošto su golove postigli mladi Luka Adžić, koji je dva puta pogađao cilj, i centarfor Aleksandar Pešić.

Sve je počelo u 25. minutu kada je Adžić postigao lep gol iz slobodnog udarca, da bi u poslednja dva minuta prvog dela viđena još dva pogotka. Prvo je Pešić lepim udarcem glavom savladao gostujućeg golmana, a onda je isti igrač posle kontre tri na jedan nesebično dodao loptu Adžiću kom nije bilo teško da pogodi mrežu.

Gde je stao u prvom Adžić je nastavio u drugom delu pošto je u 61. minutu, ponovo na asistenciju Pešića, dao još jedan gol, a tačku na meč stavio je Slvoljub Srnić u 77. minutu.

Trener Milojević je u ovom delu malo izmešao karte pa su se od prvog minuta na terenu našli - Borjan - Gobeljić, Frimpong, Savić, Anđelković - Račić, I. Ilić - Srnić, Rikardinjo, Adžić - Pešić. Zbog povrede Brazilca Rikardinja u 10. minutu zamenio je Milijaš.

Ranije tokom dana Partizan je kao gost savladao Rtanj sa 3:0, Napredak je trijumfovao protiv Bežanije u Beogradu sa 1:0, dok je za kraj čačanski Borac slavio protiv Slobode u Užicu sa 2:1.

2024 © - Vesti online