Sreda 11.10.2017.
08:00
Vestionline

U minut do 12: Čudesni Mesi odveo Argentinu na Mundijal

EPA-EFE/JOSE JACOME
Omaleni virtuoz Lionel Mesi odveo Argentinu na SP

Ekvador, koji je i pre meča izgubio šanse za prolaz dalje, šokirao je Argentince jer je poveo već u prvom napadu, u prvom miinutu, ali do poluvremena Mesi preokreće rezultat a u nastavku overava plasman "gačosa" među 32 najbolje selekcije planete.

Iz Južne Afrike u Rusiju idu dominantni Brazil, kao i Urugvaj i Kolumbija, dok Mundijal neće videti Aleksisa Sančeza i Čileanaca, koji su poraženi u poslednjem kolu od "karioka", kojima nije bila potrevna pobeda, ali su odigrali za svoju dušu i u nastavku razvili rivala. Prvo je u 55. minutu Paulinjo odbitak smestio u mrežu posle očajne reakcije golmana golmana Brava, da bi dva minuta kasnije Žezus krunisao kontrapad domaćih. Trijumf je overio upravo Žezus, napadač Mančester Sitija, drugim golom na meču. Tako dvostrukog uzastopnog šampiona Južne Amerike nećemo gledati u Rusiji.

Peru i Kolumbija remizirali su 1:1.Falkao je doveo Kolumbijce u vođstvo, ali je Paolo Gerero u 82. minutu golom iz slobodnog udarca doneo bod Peruu vredan plasmana u baraž i dvomeča sa Novim Zelandom 6. i 14. novembra.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online