Ponedeljak 09.10.2017.
22:55 >> 00:13h
Vestionline

Prvi utisci Muslina posle plasmana na Mundijal

M. Todorović - Vesti
Srbija je na Mundijalu u Rusiji: Slavoljub Muslin odveo "orlove" na veliko takmičenje

- Godinu i po radimo zajedno, verovali smo, ne bih ni uzeo slekciju da nisam verovao u ove igrače. Ovaj poslednj korak je bio najteži. Ovo je za istoriju, čestitke svim fudbalerima, ovo je njihova zasluga. Ispoštovali smo dogovor, od prvog momneta, okupljanja znali smo šta želimo - rekao je Muslin u izjavi sa terena za Radio televiziju Srbije.

Selektor se zahvalio navijačima na podršci.

- Hvala publici na izvanrednom ambijentu. Skoro su mi pošle suze kada je ceo stadion pevao srpsku himnu. Zvižduci na poluvremenu su bili opravdani, ali ekipa se trgla i da na pauzi dogovorila da mora da se "bije" i popravi igru.

Svestan je Muslin da reprezentacija mora bolje na Svetskom prvenstvu. 

- Moramo bolje nego u ove dve utakmice. Ali, ako budemo igrali kao na početku, možemo da očekujemo nešto. Na Svetskom prvenstvu su najbolje ekipe. Italija će igrati baraž, Argentina... Čekamo žreb, videćemo protivnike i treba da budemo objektivni - istakoa je iskusni stručnjak.

Srbija je završila kvalifikacije na prvom mestu sa 21 bodom, dva više od Irske. U poslednjem meču, na "Marakani" naša reprezentacija pobedila je Gruziju 1:0, a junak je bio rezervista Aleksandar Prijović.

2024 © - Vesti online