Ponedeljak 09.10.2017.
12:30
Vesti

Nedeljni horoskop

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Na putu ste da ostvarite velike ciljeve. Znate da svi uspesi stižu tek onda kada se sve kockice slože. Ipak, ova nedelja nije najpovoljnija za realizaciju svega što ste zamislili, ali će biti važna za ono što uskoro sledi.

LjUBAV: Niste dovoljno tolerantni, skačete na prvu loptu. Usporite malo, vaš partner nije u mogućnosti da prati vaš neverovatan tempo.

ZDRAVLjE: Glavobolja.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Nemate odgovor na pitanje zbog čega je propala poslovna šansa koja vam je doskoro izgledala kao sigurna. U tom poslu vas očekuju aktivnosti koje će vam biti naporne. Ako date sve od sebe, posledice neuspeha biće uspešno prevaziđene.

LjUBAV: Previše ste zahtevni. Mislite da dajete više nego što voljena osoba uzvraća. Da biste dobili ono što želite, nekada je potrebno da to otvoreno i zatražite.

ZDRAVLjE: Moguće su povrede.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: U centru pažnje je situacija koja se odvija u krugu porodice. Do kulminacije može doći krajem nedelje, nastupiće prisilne promene, ukoliko ih do tada sami, dobrovoljno, ne sprovedete. Ne mešajte ljubav i posao.

LjUBAV: U odnosu sa voljenom osobom je zavladala monotonija. Potrudite se da pronađete zadovoljstvo i u dosadi, trenutno je to bolje od svađe i bespotrebne tenzije.

ZDRAVLjE: Pripazite krajnike.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Pred vama je važna lekcija u kojoj ćete morati da savladate gordost i sujetu. Iako ste svesni svojih kvaliteta, moraćete da odustanete od svojih uverenja i disciplinovano prihvatite obaveze za koje vam se čini da su ispod časti.

LjUBAV: Vaša posesivnost prelazi granice prihvatljivog. Zbog prebrzog tempa možda ne primećujete da je drugoj strani potrebno malo više slobodnog prostora.

ZDRAVLjE: Više se odmarajte.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Predstoje vam neprijatnosti na poslu, naročito ukoliko se upustite u duel sa osobama kojima ste nadređeni. Moć i stabilnost koju osećate na svom radnom mestu nije nedodirljiva pa zbog toga budite oprezni i spremni na sve.

LjUBAV: Zbog napetog perioda obuzela vas je nestrpljivost koju maskirate smehom i neadekvatnim humorom. Pazite da u svemu ne preterate.

ZDRAVLjE: Proverite pritisak.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Reorganizujte sve aktivnosti i svedite na minimum. Ako se na vreme ne zaustavite, ove nedelje vas fizička kondicija i zdravlje mogu izdati. Prepreke koje su vam sada nepremostive, u skorijoj budućnosti će same od sebe nestati.

LjUBAV: Muče vas sumnje, niste sigurni kako da tumačite neobično ponašanje voljene osobe. Ne brzajte sa odlukama, bolji dani ubrzo stižu.

ZDRAVLjE: Pojačajte imunitet.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Početkom nedelje je moguć previd zbog koga ćete se narednih dana mučiti i dodarno truditi kako biste sanirali posledice. Zadovoljstvo vas očekuje tek kada vam budu stigle vesti o pozitivnom ishodu posla za koji ste mislili da je neuspešno okončan.

LjUBAV: Nezadovoljstvom na profesionalnom planu, nemojte ga mešati sa emotivnim životom.

ZDRAVLjE: Problemi sa sinusima.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Pred vama je izazovna nedelja, pa je najpametnije da izbegnete sve situacije u kojima biste vi bili u centru pažnje. Ako u obavljanju svog posla imate kontakt s novcem, zadužite nekog da kontroliše iza vas jer, u protivnom, možete napraviti manjak.

LjUBAV: Problemi koji vas muče mogu biti povod za prekid veze. Pre nego što uđete u bilo kakvu diskusiju, dobro promislite da li ste spremni na neslavan kraj.

ZDRAVLjE: Mogući su problemi sa plućima.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Sa svih strana vas pritiskaju sa savetima, ali niko ne nudi ništa konkretno. Iako niste tražili tuđe mišljenje, polako ali sigurno počinjete da vučete poteze koji nisu vaši. Ne mislite tuđom glavom, poslednji je trenutak da promenite te odnose.

LjUBAV: Postupak voljene osobe može u vama probuditi inat. Naglašena sujeta ne doprinosi rešenju problema. Otvoreno porazgovarajte o svemu što vas muči.

ZDRAVLjE: Prolazna vrtoglavica.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Ukoliko radite s novcem, ove nedelje budite posebno oprezni. Nakon petka situacija se značajno popravlja, pa je očekivan kratkotrajan predah koji je priprema za nastupajući period. Izbegavajte da radite više stvari istovremeno.

LjUBAV: Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličiti i ozvaničili vezu. Ne mora da znači da je to iz ljubavi, razmislite, šta je to što vas vezuje, pa tek onda odlučite.

ZDRAVLjE: Izbegavajte masnu hranu.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Precenjujete svoje kapacitete. Preuzeli ste na sebe više nego što možete da postignete, pa to može izazvati potpuni pad energije i na kraju lični poraz. Preraspodelite svoje mogućnosti i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

LjUBAV: Voljena osoba je u poslednje vreme previše romantično raspoložena, a vama to ne prija. Prećutkivanjem ćete povećati tenziju, a onda sledi i svađa.

ZDRAVLjE: Ne preterujte sa lekovima.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: U naletu energije može vam se desiti da napravite više štete nego koristi. Budite strpljivi i usporite malo i sve će doći na svoje mesto.

LjUBAV: Partner vas provocira i iskušava. Ako odreagujete previše žustro, može vam u afek tu izleteti nešto što ste želeli da prećutite. Budite odmereni da biste izbegli iskušenja.

ZDRAVLjE: Pazite se infekcija.

2022 © - Vesti online