Nedelja 08.10.2017.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: D. Đorđević

Dejanu i Vesni od srca

D. Đorđević
Dejan Milošević sa majkom Vesnom

Topla poruka podrške i dobre želje nisu izostale od dobrotvora iz daleke Australije i Nemačke. Oba priloga već su na putu ka Vranju jer će se naši reporteri uskoro sresti sa Dejanom i njegovom majkom Vesnom, uruči im pristigle darove i verno zabeležiti svaku njihovu reč upućenu dobročiniteljima koji misle na njih.

Tom prilikom saznaće i da li je Dejan stabilnog zdravstvenog stanja jer se dugo bori da ne ostane bez noge zbog visokog šećera u krvi, ali i danima kad ga depresija ne pušta na miru. Sa majkom Vesnom, čija penzija nije dovoljna da pokrije ni njihove najskromnije mesečne potrebe, skoro 14 godina bespravno živi u stanu nedovršene zgrade bez osnovnih uslova za život, bez struje i vode.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Zato smo više nego sigurni da će biti silno obradovani kada dođemo na njihov prag, noseći pomoć iz daleka. Ono što je takođe nepobitna činjenica, to je da Dejan i njegova majka Vesna sami ne bi mogli da izađu na kraj sa zlehudom sudbinom, da im u pomoć nisu pritekli mnogi ljudi dobrog srca širom sveta, a posebno dobrotvor iz Minhena koji ih nijednom nije zaboravio, na čemu će mu ostati večiti dužnici.

2024 © - Vesti online