Nedelja 08.10.2017.
11:34
Vestionline, index.hr

Hrvati besni: Opet nam Mamić bira selektora

EPA/Antonio Bat
Stoji iz senke i kadrira: Zdravko Mamić, svemogući vladar hrvatskog fudbala

Hrvatski portal index.hr donosi zanimljiv tekst u kome se tvrdi da iza postavljenja novog selektora "lijepe njihove" stoji svemoćni Zdravko Mamić.

- Čačić dobija otkaz. Na klupi reprezentacije saveza Zdravka Mamića menja ga trener koga je u klubu nasledio Zoran Mamić. Ovo smo napisali još pre dve nedelje. "Proročanstvo", prema kome reprezentacija Hrvatske i HNS i dalje "ostaju u Porodici", se ispunilo - piše "Indeks"

- Najnoviji u nizu selektora kojeg gazda hrvatskog fudabla troši kao na traci, čak četvrti u poslednje četiri godine, upravo je Zlatko Dalić. Na njegovu preporuku, bivšeg trenera jakog i bogatog Al Aina iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, kojeg je Dalić vodio tri godine, ovaj klub je za njegovog nasednika odabrao Zorana Mamića. 
 
- Bivši Dinamov menadžer engleskog tipa tako je zahvaljujući Daliću, koji se dugogodišnjim napornim radom probio i stekao ugled u Arapskom zalivu, dobio veliku priliku u tom delu sveta, pošto je samo pola godine trenirao saudijski Al Nasr. "Zanimljiva podudarnost" je dakle što je Dalića, koji je preuzeo reprezentaciju saveza Zdravka Mamića, na klupi Al Aina nedavno zamenio Zoran Mamić. 
 
- Dalić je tako lobiranjem za zaposlenje Mamića srednjeg, dobio velikog i moćnog dužnika u liku Mamića starijeg. Sada je došlo vreme za vraćanje usluge. S obzirom na to da ostali mediji tek sada otkrivaju povezanost između Dalića i porodice koja vlada hrvatskim fudbalom i to predstavljaju kao ekskluzivu, moramo podsetiti kako smo još pretprošlog vikenda napisali da je Čačićev skori naslednik trener povezan sa Mamićima - piše ovaj portal, poznat po kritici stanja u hrvatskom fudbalu.

2021 © - Vesti online