Petak 06.10.2017.
07:19
Vestionline

Ovo je potencijalni sastav Srbije za meč u Beču

M. Todorović - Vesti
Ko će od prvog minuta na teren stadiona "Ernst Hapel" u Beču

Selektor "orlova" Slavoljub Muslin neće moći da računa na suspendovanog Nikolu Maksimovića, dok je Filip Kostić rovit i neizvestan za susret na "Ernst Hapelu" u austrijskoj prestonici. Kojih 11 će da istrči na teren i dalje je nepoznanica. 

Na golu je neprikosnoven Vladimir Stojković, dok su dvojica koji će da špartaju po desnoj, odnosno levoj strani Antonio Rukavina i Aleksandar Kolarov. Ko će da pravi društvo kapitenu Branislavu Ivanoviću u poslednjoj liniji tima je najveća nedoumica. Tu je Muslin u kvalifikacijama najviše menjao. Čini se da je Matija Nastastić najbliži mestu štopera, a drugi bi mogao da bude Stefan Mitrović ili Nemanja Milunović.  

Kao zadnji vezni, sigurni su Nemanja Matić i Luka Milivojević, kao i Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović kao najistureniji napadač. U prehodnim mečevima standardan je bio Filip Kostić, ali njega dugo nema u timu Hamburgera zbog povrede. Oporavio se, ali je pitanje da li će Muslin da reskira i da ga baci u vatru. Kao najrealnije rešenje se nameće Mijat Gaćinović, koji je odigrao odlično kad god je dobijao šansu, a možda Muslin da šansu i "otpisanom" Ademu Ljajiću.

Ovo je potencijalni tim Srbije za meč sa Austrijim: Stojković, Rukavina, Ivanović, Nastastić. S. Mitrović (Milunović), Kolarov, Matić, Milivojević, Tadić, A. Mitrović, Gaćinović (Ljajić).

2024 © - Vesti online