Četvrtak 05.10.2017.
18:36
Vestionline

Muslin: Došli smo u Beč da pobedimo, računamo na naš kvalitet (VIDEO)

M. Todorović - Vesti
Muslin veruje u pobedu, ali poziva na oprez

- Kao i obično došli smo da pobedimo jer su nam bodovi potrebni za plasman na Mundijal. Znam da je to lakše reći nego uraditi, pogotovo jer je rival veoma kvalitetan i na startu kvalifikacija mislio sam da je Austrija prvi favorit u grupi. 

Znam da će biti teško sutra, uprkos kadrovskim problemima domaćina, ali verujem mojim momcima i znam da će odigrati odlično kad to treba - rekao je Muslin na konferenciji za medije i pozvao navijače Srbije, kojih će biti u velikom broju, da navijaju sportski, da bude lepa i korektna utakmica i neka bolji pobedi.

Kapiten Ivanović rekao je da nema mnogo toga da doda na selektorove reči.

- Što se mene i ekipe tiče fizički smo spremni, imamo par problemčića, ali igrači koji izađu na teren biće 100 posto motivisani i jedva čekamo da utakmica počne - istakao je Ivanović i dodao da bez obzira koja trojica štopera budu u zadnjoj liniji da će sve biti u najboljem redu.


Muslin je ponovio da problemi Austrijanaca mogu da budu mač sa dve oštrice.

- To sa jedne strane može da bude prednost jer igrači koji dobiju šansu imaće mnogo motiva da se dokažu. Ne računamo na oslabljenost Austrije, već na naš kvalitet - naveo je Muslin i otkrio da će odluku o nastupu Filipa Kostića doneti posle treninga.

Muslin je na pitanje austrijskih novinara da li bi Marko Arnautović i Aleksandar Dragović imali mesta u sadašnjem timu Srbije rekao da su u pitanju odlični igrači i da bi dobrodošli svakom timu.

Pogledajte detalje sa konferencije sa medije koje je zabeležio naš dopisnik iz Beča Zoran Mirković.
Utakmica između Austrije i Srbije igra se sutra od 20.45 sati na stadionu Ernst Hapel u Beču.

2024 © - Vesti online