Četvrtak 05.10.2017.
23:23
Vestionline, blic.rs

Nikola Đuričko otkrio zbog kog filma je doživeo traumu

A. Čukić
Obećao sebi da više neće biti nesiguran: Nikola Đuričko

Iako glumci svakom glumačkom zadatku prilaze prilično svesni da je to još jedna uloga u njihovom životu, Nikola Đuričko će se ipak jedne uloge sećati kao najteže u karijeri.

Đuričko je u filmu "Do koske", u režiji Slobodana Skerlića, tumačio ulogu "Malog" koji bez ikakvog razloga odlučuje da kidnapuje mafijaškog bosa "Kovača", za kojeg radi. Budući da je Đuričko tada imao samo 23 godine, jedne od prvih uloga seća se kao traume. Danas, tačno 20 godina kasnije, otkriva detalje sa snimanja.

- Najtraumatičnije iskustvo bio mi je film "Do koske". Bio sam nesiguran i neiskusan, imao sam odmoć raznih okolnosti. Tada sam obećao da nikada više neću biti nesiguran - rekao je glumac za "Plej radio", a otkrio je i za koji klub navija.

- Malo je nezahvalno da bilo šta delim i razdvajam, ali moj deda i brat su navijali za Zvezdu, pa tako i ja sa njima. S druge strane, na Radiju Beograd smo bili obavezni da navijamo za OFK Beograd, pa jednim delom navijam i za njih - rekao je kroz smeh Nikola, koji je takođe priznao da najviše uživa u lepom i sunčanom vremenu koje mu uvek izmami osmeh.

2024 © - Vesti online