Sreda 04.10.2017.
20:57
Tanjug, Vestionline

Partizan proslavio 72. rođendan

Arhiva
Foto: Ilustracija

Najbolji sportisti u crno-beloj porodici su vaterpolisti Nikola Jakšić i strelkinja Andrea Arsović, dok su fudbalski klub u muškoj kao osvajač duple krune i karate klub osvajač Kupa najbolji u ženskoj konkurenciji.

Najbolji trener je bivši šef struke fudbalskog kluba Marko Nikolić, najbolja juniorska ekipa je vaterpolo klub, nagradu za najuspešnijeg juniora dobio je džudista Darko Brašnjović, dok je najuspešnija juniorka karatistkinja Aleksandra Janković.

Predsednik JSD Milorad Vučelić u obraćanju gostima rekao je da je rođendan dan kada se sumiraju uspesi, ali i konstatuju teški trenuci kroz koje porodica prolazi da bi izašla jača i bolja.

- Ove sezone klubovi JSD Partizan u seniorskoj konkurenciji osvojili su pet titula i četiri Kupa, a u pojedinačnoj konkurenciji osvojeno je više od 100 medalja. Na međunarodnoj sceni, kada su u pitanju svetska i evropska prvenstva, osvojeno je šest medalja u seniorskoj konkurenciji i 13 u mlađim kategorijama - rekao je Vučelić.

Na svečanosti, kojoj su prisustvovali mnogobrojni sportisti i funkcioneri crno-belih, posebna priznanja dobili su svi osvajači medalja na međunarodnoj sceni.

2024 © - Vesti online