Sreda 04.10.2017.
13:35
P. Živković - Vesti

Kostić: Ne čitam novine, hoću da igram

M. Todorović - Vesti
Kostić je zajedno sa timom, videćemo da li će igrati već u Beču

- Oporavio sam se. Odradio sam snimke u Hamburgu prethodnih dana, sve je dobro. Ostaje mi je još samo da se spremim fizički. Trenirao sam prošle nedelje, možda sam mogao i da igram protiv Bremena, ali u klubu nisu hteli da rizikuju. Duga je sezona, videćemo - kaže srpski reprezentativac.

Iz Kostićeve priče stiče se utisak da ništa nije sporno, zbog čega su u Hamburgu zabrinuti i postavljaju pitanje vašeg učešća u meču? Posebno direktor Jens Tod, koji čak tvrdi da Kostić ne može da igra!

- Nisam čitao novine. Pričao sam sa njima prošle nedelje, oni znaju da moraju da me puste, da su reprezentativne obaveze kao i klupske i da je za mene reprezentacija svetinja. Oni se i malo plaše, malo su čudni po tom pitanju, ali mislim da će sve biti u redu jer ovde imamo u reprezentaciji dobre doktore. Videćemo samo da li ću igrati protiv Austrije i Gruzije, to je na selektoru.

Kostić uverava da je spreman za utakmicu i da nije izgubio ritam.

- Već posle druge nedelje kada sam se povredio, počeo sam s radom, tako da mislim da nisam ispao iz forme. Pričao sam s ljudima iz kluba i doktorima. Ono što meni treba na poziciji na kojoj igram je da sam 100 odsto spreman. Dakle, ni 80 ni 90 odsto, nego potpuno jer sam uvek u punom gasu. Zbog toga smo čekali da sve bude potpuno i osećam da je sada sve na svom mestu - poručio je Kostić.

2024 © - Vesti online