Sreda 04.10.2017.
13:14
B. Đ. - Vesti

Keba "špijunirao" ministra policije?

Z. K. Munja
Ugrozio nacionalnu bezbednost: Dragan Kojić Keba

Prema navodima medija, Keba je primetio nepoznate osobe ispred svoje kuće na Bežanijskoj kosi i pozvao policiju da ga zaštiti. Ispostavilo se da su nepoznate osobe pripadnici BIA, koji su došli po Kebu da ga saslušaju, pa je sa operativcima srpske tajne službe otišao na informativni razgovor.

O temi razgovora sa pripadnicima BIA, poznati pevač nije želeo da govori za medije.

Kako "Vesti" nezvanično saznaju iz bezbednosnih službi Srbije, Keba je saslušan zbog navodnog fotografisanja kuće jednog državnog funkcionera.

- Ispred kuće štićene ličnosti, policajci iz obezbeđenja su primetili kako prolazi automobil iz kog je fotografisana ta kuća. Odmah je zapisan broj registracije i utvrđen vlasnik vozila. Pozvan je na razgovor i na saslušanju je rekao da je taj automobil prodao Kebi pre šest meseci. Zato je ovaj pevač pozvan na informativni razgovor - kažu izvori "Vesti".

Ime štićene ličnosti, odnosno funkcionera čija je kuća fotografisana nije saopšten. Inače, Keba ima vilu na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a jedan od komšija mu je i Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova, koji takođe tamo poseduje kuću.
 

2024 © - Vesti online