Ponedeljak 02.10.2017.
16:07
b92.net, Vestionline

Šapić: Gradski oci, ne kažnjavajte Novobeograđane zbog mene!

Facebook/Aleksandar Šapić
Aleksandar Šapić "čuva leđa" Novobeograđana

Takođe, uputio je molbu "gradskim ocima" da ne kažnjavaju Novobeograđane samo zbog netrpeljivosti prema njemu.

- Nakon desetine zahteva koje smo slali čitavo leto gradskim nadležnim organima da reše pitanje nehigijene i nečistoće, na njihovoj, gradskoj parceli, gde će se graditi buduća autobuska stanica u bloku 42, odlučili smo da pokrenemo proces javne nabavke i da bez obzira što po statutu nemamo mogucnosti da imamo službe koje uklanjaju smeće, jer je to u obavezi da na svim centralnim gradskim opštinama radi JKP Gradska čistoća, a sve centralne gradske opštine baš zato i nemaju prava da formiraju svoja komunalna preduzeća, probamo nekako mi da ukonimo ovo stečište zaraze i nehigijene koje se već mesecima nalazi u centru najurbanije gradske opštine - navodi Šapić.

Dodaje i da je rukovodstvo Novog Beograda svesno da će im sutra gradska budžetska inspekcija pisati prekršaje za neplanirano trošenje budžeta. 

- Situacija je prevršila svaku meru, građani su ugroženi, gradske službe nas ignorišu i mi moramo da reagujemo. Molim gradske oce još jednom, naljubaznije molim, da samo rade svoj posao za koji su od gradjana dobili mandat, da sve građane Beograda tretiraju jednako i da ne kažnjavaju Novobeograđane samo zato što imaju nešto lično protiv mene. A ne bi im bilo prvi put. To nije fer prema blizu 300 000 ljudi koji na opštini Novi Beograd živi i ogroman broj onih koji takođe tu radi. Moja malenkost nije i ne sme da budem tema i motiv za kažnjavanje nedužnih građana - zaključio je Šapić.

2024 © - Vesti online