Ponedeljak 02.10.2017.
18:00
K. N. - Foto: N. Đurović

Aleksandar dobio lancete

N. Đurović
Aleksandar Milićević

Želja dobrotvorke je bila da se to uruči nekome kome je najpotrebnije. Imajući na umu da je naš štićenik 44-godišnji Aleksandar Milićević iz Valjeva, oboleo od neuromišićne bolesti mijastenije gravis, koji muke muči i sa dijabetesom i da mu je dobrodošla pomoć, posebno u vidu iglica za merenje šećera, uručili smo pet kutija lanceta njegovoj tetki Oliveri Avramović iz Beograda. Kod nje Aleksandar boravi svaki put kada dolazi na terapije u prestonicu.

- Hvala toj dobroj ženi na ovom daru. I te kako će nam značiti. Mislila sam da će i još neki preparati za dijabetes biti odgovarajući, ali nažalost nisu. Aleksandru mnogo znače trakice za merenje šećera, jer ih ne dobija dovoljno i stalno se dovija kako da ih obezbedi. Doduše za njegov aparat su najbolje aču chek, jer njih upotrebljava svakodnevno - kazala je tetka Olivera.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


 

2024 © - Vesti online