Nedelja 01.10.2017.
17:11
blic.rs, Vestionline

Šutanovac: Ne znam kakvi su Đilasovi planovi...

EPA/Manuel de Almeida
Dragan Šutanovac se nada "obaranju" vlasti

- Ima više onih koji bi mogli i da vode grad i da budu prvi na listi, a činjenica je da se ne bira gradonačelnik nego lista i insistiram da DS predstavi celu postavu za sva mesta u gradskoj vlasti. Sadašnja vlast ne može da održava ono što smo mi napravili - kaže Šutanovac u intervjuu za Blic.

Kako je naveo, DS razgovara sa svima za koje misli da su opozicija, otvorena je za saradnju i želi da napravi kvalitetan dogovor.

Na pitanje šta misli o povratku Dragana Đilasa, lider DS kaže da ne zna kakvi su Đilasovi planovi.

- On je jedan od onih koji su vodili grad ispred DS, koji je imao odličan tim i koji je napravio odličan rezultat. Nisu mi poznati njegovi planovi i on sam je rekao da još razmišlja. Kada bude odlučio, razgovaraćemo - rekao je Šutanovac.

Upitan kakve su šanse da izbori budu prelomni i da se "načne Vučićeva vlast", lider DS smatra da su za to velike šanse i da je pitanje samo da li će svi predstavnici opozicije to da shvate kao šansu.

- I da li ćemo u razgovorima doći do zajedničkog rešenja, što bi dovelo do rezultata, a onda i do velike prilike da se na temelju toga prelama čak i republička vlast, kao što smo imali primere 90-ih godina u vreme Miloševića - rekao je Šutanovac.

2024 © - Vesti online