Petak 29.09.2017.
23:23
b92.net, Vestionline

On je nasledio Hefnera i nastavlja da vodi "Plejboj" punom parom

instagram.com/cooperbhefner
Kuper Hefner preuzeo očevu imperiju

Još 2016. godine, Kuper kojeg je Hju dobio u braku sa Kimberli Konard, odavno je izvršni kreativni direktor kompanije "Plejboj". 

Dvadesetšestogodišnjak danas kontroliše i donosi odluke o svim kreativnim procesima unutar kompanije, uključujući štampu i digitalno odeljenje. 

- Svi se pitaju šta će biti kada Hju umre. Mislim da odgovor vidimo u mom sinu - rekao je Hefner u jednom intervjuu 2012. godine. 

I sam Kuper je 2011. godine priznao da bi voleo da se uključi u porodični biznis, a to se već dogodilo godinu dana kasnije. Iako je bio student, Kuper je ujedno učio sve i o očevom poslu.

Hefnerov sin je na početku karijere imao veliki izazov pred sobom, da održi "Plejboj" u centru pažnje uprkos očevom povlačenju iz javnosti.

Iako se Hju nadao da će mu brat Marston pomoći u vođenju kompanije, to se nije dogodilo. 

- Nisam ovde zato što moram da budem već zato što želim - izjavio je pred novinarima. 

Sa šezdesetčetvorogodišnjom sestrom Kristi Hefner, koja je preko 20 godina u upravnom odboru kompanije, uspešno sarađuje i od nje svakodnevno traži savete. 

- Ona je u stanju da se poveže sa apsolutno svakom situacijom - kaže Kuper.

Da je na dobrom putu da postigne očev uspeh svedoči činjenica da je upravo on bio taj koji je odlučio da se golotinja vrati u magazin. 

- Golotinja nikada nije bila problem jer ona generalno nije problem. Danas govorimo o vraćanju našeg identiteta i potvrđivanja onoga što magazin predstavlja. To je bila prvoaprilska šala koja je predugo trajala - našalio se. 

Kako kaže, glavni cilj "Plejboja" je da održi filozofiju o slobodi. 

- Istorija se ponavlja, želim da Plejboj bude u centru te priče - zaključuje on. 

Što se privatnog života tiče, Kuper nije krenuo tatinim stopama i nije ljubitelj poligamije.

Od 2015. godine je u vezi sa glumicom Skarlet Birn, koja je glumila u seriji "Vampirski dnevnici", a ove godine je i pozirala naga za "Plejboj".

2024 © - Vesti online