Petak 29.09.2017.
12:45
Z. M. - Vesti

Magično putovanje kroz Teslin život

facebook.com/m:tel
Spektakl u Beču: Detalj sa multimedijalne projekcije

Početak besplatne projekcije planiran je za 20.30 a svi građani Beča, kao i oni koji se tog vikenda zateknu u najvećem gradu Austrije, imaće priliku da uživaju ovom događaju i dan kasnije, u subotu, u istom terminu.

"Teslin vremeplov" je jedinstvena 4D projekcija, koja posetioce na otvorenom prostoru, uz pomoć najsavremenije tehnologije, vodi na putovanje kroz nauku, istoriju, umetnost i na nesvakidašnji način prikazuje život i delo jednog od najvećih umova koje je svet ikada imao.

Iza originalnog umetničkog projekta, koji će slikom i zvukom dočarati najvažnije trenutke i otkrića iz života velikog genija, stoji kompanija Telekom Srbija, koja je lider u oblasti telekomunikacija u Srbiji. Ovaj fascinantni audio-vizuelni spektakl ranije je prikazan u nekoliko gradova u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj, gde je okupio nekoliko hiljada posetilaca.

"Teslin vremeplov" osmišljen je na način da velikan sa naših prostora, na do sada neviđen način, vlastitim rečima gledaoce vodi na putovanje kroz svoja naučna dostignuća i izume, koje je nesebično ostavio svetu u nasleđe i bez kojih bi komunikacija kakvu imamo danas bila nezamisliva.

Telekom operateri, među kojima je kompanija m:tel Austria, kvalitetnim uslugama nastoji da regionalno i globalno povezuju svoje korisnike. Stvarajući neraskidive veze među ljudima i povoljnom komunikacijom m:tel Austria približava prostore i spaja ljude gde god se oni nalazili.

2024 © - Vesti online