Petak 06.10.2017.
19:00
Vestionline

LOVEORTHODOX.RS - Nova platforma za upoznavanje za pravoslavne sada i na srpskom jeziku

www.loveorthodox.rs

 

Specijalna ponuda za start: Prvih 300 ugovora besplatno!

Svi zainteresovani učesnici, koji se sada prijave na stranice www.loveorthodox.rs (na srpskom), www.loveorthodox.org (na engleskom) ili www.liebeorthodox.de (na nemačkom) i popune kompletan profil, imaju mogućnost da dobiju besplatan ugovor na 6 meseci.

Više informacija

Više informacija možete naći na stranicama www.liebeorthodox.de ili www.loveorthodox.org ili www.loveorthodox.rs, ili direktno od ekipe LIEBEORTHODOX (LOVEORTHODOX) na broj +43-681-10479215 ili preko mejla info@loveorthodox.org (engleski) ili info@liebeorthodox.de (nemački). Na navedenim mejlovima dobićete odgovore za sva pitanja, a korespodencija je na nemačkom i engleskom, ali i na srpskom i ruskom jeziku. Za sve zainteresovane adrese na fejsbuku su: https://www.facebook.com/loveorthodox i https://www.facebook.com/liebeorthodox

Pravoslavne vrednosti i pravo shvatanje braka

Nova platforma se razlikuje od dosadašnjih mečing-sajtova. Liebeorthodox (Loveorthodox) ima za cilj, da u celom svetu pomogne pravoslavnim muškarcima i ženama, kako bi našli za sebe osobu, s kojom dele iste vrednosti i isto shvatanje u progledu na ljubav i brak, i kako bi tako našli bračnog partnera za život.

Pravoslavna dijaspora kao glavni fokus

Inicijator ideje, magistar Mirko Kolundžić, koji je kao pravoslavac odrastao u Nemačkoj, shvatio je da savremeni život pravoslavnim hrišćanima otežava želju za upoznavanje pravog bračnog druga za život. Pogotovo oni ljudi, koji žive daleko od svojih otadžbina, i koji u otuđenim i dinamičnim društvima rade, imaju problem da izvorno značenje ljubavi realno dožive i osete.  

Pravoslavni na nemačkom govornom području

Liebeorthodox.de je nemačka verzija nove platforme, čiji je cilj da se pravoslavnim osoboma pruži mogućnost, da nađu za sebe pravog partnera za život. Pri tome potencijalni partner može da bude iz sopstvenog naroda ili iz neke druge pravoslavne zajednice.

Trenutno živi oko tri miliona pravoslavnih hrišćana u nemačkom govornom području i svaki dan ih je sve više. Pogotovo dolaskom mladih stručnjaka iz pravoslavnih zemalja kontinuirano raste broj pravoslavaca u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj.

Globalno Pravoslavlje

Loveorthodox.org je engleska verzija platforme i fokusirana je na pravoslavne hrišćane koji žive na engelskom govornom području. Ovde se misli prvenstveno na SAD, Kanadu, Veliku Britaniju i Australiju, u kojima žive velike pravoslavne zajednice. Engleska platforma želi takođe da privuče i sve pravoslavne "singlove" iz matičnih zemalja: Srbije, Rusije, Ukrajine, Rumunije ili Grčke, koji govore engleski i traže ljubav svog života. U celom svetu broj pravoslavih hrišćana se procenjuje na preko 300 miliona.

Za pravu ljubav ne postoje granice

Platforma LIEBEORTHODOX (LOVEORTHODOX) ima želju da svim pravoslavnim hrišćanima u svetu pomogne, da za sebe nađu pravu ljubav i olakša upoznavanje pravog bračnog partnera za život. Pritom svi iz ekipe LIEBEORTHODOX (LOVEORTHODOX) razmišljaju preko granica i kontinenata. Cilj je da se spoje mnogobrojni pravoslavni "singlovi", da im se pomogne da otkriju pravo značenje ljubavi i konačno da kao par pred oltarom, u sv. Tajni braka, dobiju blagoslov Božiji.

Lično savetovanje umesto bezličnog kompjuterskog programa

Ekipa LIEBEORTHODOX (LOVEORTHODOX) nudi pored pažljivo i profesionalno urađenog mečing testa, koji bazira na pravoslavnim vrednostima i pogledima, jednu jedinstvenu uslugu – lično savetovanje.

Liebeorthodox nagrađuje uspeh

Za ekipu LIEBEORTHODOX (LOVEORTHODOX) je uspeh misije važniji nego finasijska dobit. Iz tih razloga će svakom paru, koji se preko platforme upozna i koji se u crkvi venča, biti vraćen celokupan iznos članarine. Time želimo da istaknemo karakter platforme, koji ne želi da potencijalne učesnike pozove radi druženja ili flertovanja, nego radi pažljivog traženja partnera za život.

Svi učesnici su realni

Platforma LIEBEORTHODOX (LOVEORTHODOX) neće postavljati lažne profile, kako bi se broj članova pogrešno prikazivao. Iako se to iz ekonomskog ugla čini nerazumno, ekipa LIEBEORTHODOX (LOVEORTOHODOX) želi od početka da za sebe i učesnike postavi etičke i moralne postulate, po kojima će platforma u buduće biti prepoznatljiva. Platforma je za realne ljude, koji žele realne ljude da vide i upoznaju, kako bi na kraju našli pravu ljubav i pred Bogom se venčali.

2024 © - Vesti online