Sreda 27.09.2017.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: V. Sekulić

Ugroženoj i bolesnoj dečici sa ljubavlju

V. Sekulić
Osvaja osmehom: Sergej Petkov

"Dobrotom parohijana Srpske pravoslavne crkve Sveti Sava, N. N. iz Pariza, šaljemo vam prilog od 200 evra da prema njegovoj želji podelite samohranoj majci Vuki Barbi iz Mramorka kod Kovina i njenim mališanima: Davoru, Dijani i Savi, 150 evra, a preostalih 50 evra bolesnom mališanu Sergeju Petkovu iz Beograda. Zahvalni smo evropskoj Redakciji "Vesti" i Humanitarnom mostu što svojim akcijama bude svest našeg blagočestivog naroda u rasejanju i doprinosi da se pomogne deci i bolesnima. Sa Božjim blagoslovom, protojerej-stavrofor Nikola Škrbić, starešina hrama Svetog Save u Parizu."

Kako je želja naših plemenitih čitalaca poput zapovesti, to će se ovi prilozi narednih dana naći u rukama onih kojima su namenjeni, o čemu će njihov dobrotvor iz Pariza moći da pročita u jednom od narednih izdanja našeg lista i na taj način podeli radost sa onima na koje je mislio.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online