Sreda 27.09.2017.
20:11
B. Miličić - Vesti

"Vesti" u Nemačkoj: Jelek ugostio prijatelje

B. Miličić
Gosti iz Augzburga: KUD Sveti Sava

Publika je uživala u nadigravanju najmlađih igrača koji su pokazali veliku želju da budu dostojni naslednici starijih klupskih kolega. Program su vodile Đuka Popović i Danijela Jevtić.

Pored dečjih i omladinskih folklornih sastava, publici su se predstavile i članice ženske pevačke grupe Jeleka, koje su otpevale tri izvorne narodne pesme.

B. Miličić
Stigli sa Oktobarfesta: Veljko Rudić i Slaviša Đukić

Bogat oktobar

Nedeljko Vodogaz, predsednik Jeleka, kaže da ovo društvo ima tri igračke grupe sa 45 članova: dečji, omladinski i izvođački sastav.

U društvu je još 10 članova koji nisu deo igračkog sastava. Pred njima su gostovanja kod SKU "Rastko" 7. oktobra, zatim 14. oktobra u Augzburgu kod KUD-a "Sveti Sava", a 27. oktobra slave svoju slavu Svetu Petku.

Za svoj nastup dobile su zasluženi aplauz posetilaca, a posle pauze u programu publici se predstavio Srđan Olman, stend ap komičar iz Beograda, koji je svojim nastupom zainteresovao publiku i skoro 40 minuta je zabavljao. Do realizacije njegovog gostovanja u Minhenu došlo je zahvaljujući saradnji sa Pozorištem Minhen. U završnici večeri pevao je Nebojša Vojvodić, zvezda Granda, a posetioci su uživali u pesmi, ali i igri.

B. Miličić
Ženska pevačka grupa domaćina


 

2024 © - Vesti online